Silje Sørland

Londonsommer 💂🏽‍♀️🚇👑

London om sommeren er absolutt å anbefale. London er min favorittby å reise til men det er sjeldent at jeg drar dit om sommeren. Som oftest er det høst, før jul eller tidlig vår som er aktuelt. I år hadde vi bestemt at vi skulle ta med ungene til Warner Brothers Harry Potter Studio Tour. De er store Harry Potter fans og storkoste seg der. Studioet ligger en liten togtur unna London men det går ofte tog, og det er en egen buss på togstasjonen der som henter de som skal til studioet.
En av ungene som var med er gluten allergiker så om dere trenger tips til en glutenfri restaurant så sjekk ut denne her: Near & Far. Denne ligger i Camden. Vi var innom Camden Market når vi var der. Mye billig nips og småtteri for ungene å shoppe der!

Andre steder vi besøkte var:

Tower of London – masse historie og flotte kronjuveler.
Tower Bridge – ikonisk bro og selve symbolet på London.
Spitalfields Market – igjen masse gøy å shoppe. Bøttehatter, solbriller, vesker, smykker +++
Borought Market – matmarked. Her var det mye folk og kaos så vi shoppet noen krydder i krydderbutikken og kom oss videre til Coppa Club Tower Bridge. Fin restaurant ved Themsen med glassdomer som man kan sitte inni.

The Breakfast Club – kjempegod frokost! Anbefaler Eggs Beneditc og American Pancakes (disse lager de glutenfrie også, uten å blunke!)

Rough Trade Records – uavhengig platebutikk. Bonus: bar inne i selve butikken. Øl & plater! 🍺📀

Battersea Power Station – en gammel kraftstasjon som er ombygget til high-end shoppingsenter. Det finnes flere aktiviteter der også, som bl.a kino, ulike sportsaktiviteter, en glassheis som går til toppen av bygget og på vinteren lager de skøytebane utenfor.

Siden det var bursdagen min imens vi var der så fikk jeg noen timer alene med shopping på Selfridges mens de andre var på lekebutikken Hamleys. Etterpå måtte jeg som alltid innom Liberty og Carnaby Street. Her hadde vi lunsj på en kjekk italiensk restaurant i en av sidegatene – Pastaio Pasta – og jeg fikk meg bursdagskake! 🎉🎂✨🍰🥳