Silje Sørland

Adobe

Adobe Creative Cloud er et sett med applikasjoner og tjenester fra Adobe Inc. som gir abonnenter tilgang til en samling programvare som brukes til grafisk design, videoredigering, webutvikling, fotografering, sammen med et sett med mobilapplikasjoner og også noen valgfrie skytjenester.

Jeg bruker mest PhotoShop og Illustrator for å redigere og lage illustrasjoner og logoer. XD bruker jeg for å lage mock-ups både på presentasjoner og nettsider.
Adobe er ikke gratis men de har forskjellige prisklasser og planer, og dersom du er student eller har en bedrift kan du få rabatterte priser.

Absolutt verdt investeringen om du jobber i et kreativt yrke, er student eller bare har lyst til å være kreativ. Adobe er en markedsledende programvare og benyttes av mange bedrifter innen publisering, markedsføring og reklame. Dersom du vil jobbe innen noen av disse feltene er det et stort pluss å kunne bruke Adobe.